Bemærk at Danske Specialmedier nu er fusioneret ind i Danske Medier, og at denne hjemmeside ikke opdateres mere.

Trafikmåling

Offentliggørelse af Specialmediernes Internet Index/Gallup 4. nov. 2008

Fra tirsdag den 4.november 2008 vil nøgletal fra web-medier målt i Specialmediernes Internet Index/Gallup kunne læses her på sitet og på TNS Gallups website.

En række webmedier er allerede tilmeldt - men webmedier, der ikke allerede er med, kan ved hurtig tilmelding nå at komme med fra starten eller hurtigt derefter - og dermed kunne præsentere troværdige målinger blandt andet for mulige annoncører.

Danske Specialmediers samarbejde med Gallup omkring online trafikmåling har givet medlemmerne adgang til valide og standardiserede data for brugen af nettet til favorable priser. Som seriøs udbyder af onlineannoncer bør ethvert medie kunne dokumentere trafik og brugere online - helt på linje med annoncørernes forventning om oplagskontrol for trykte medier.

Danske Specialmedier anbefaler derfor medlemmer med kommerciel web-site at blive målt i Specialmediernes Internet Index/Gallup. Målingerne han også med fordel bruges af ikke-kommercielle web-medier, der skal dokumentere brugen overfor et organisatorisk bagland.

Det er dermed i alles interesse at sikre samme almindelige dokumentation for brugen af nettet, men herudover har samarbejdet med TNS Gallup medført en række nye ydelser.

Men som et væsentligt element i målesystemet vil vi ugentligt offentliggøre nøgletal (unikke besøgende, antal besøgende og antal sidevisninger). Det vil ske på Danske Specialmediers web-site henholdsvis fra TNS Gallups website. Der har været en række tekniske hindringer i forbindelse med omlægning af Danske Specialmediers website, men vi er nu sammen med Gallup klar med en premiere dato.

Dato for offentliggørelse af Specialmediernes Internet Index/Gallup bliver tirsdag d. 4. november 2008.

Kontakt Danske Specialmedier eller TNS Gallup Thomas Schnoor tlf. 39 27 27 27, hvis du ønsker yderligere information/herunder kontakt med Gallup om Trafikmåling på nettet.

Mere om nøgleordene